<body>
SUMMERTIME SADNESS

05.09.2017.

Ispovijesti.... (PROŠLA GODINA)

30.09.2016. Amir....

Amir je lud, no.često moja ruka ide ka njegovom tijelu, češće mišićima, i onda ju jedva maknem. Ugrožava mi moj poslovni integritet jer mi se smije kad god prodjem pored njega. Kaže sinoć kad ćemo na kahvu...ja mu velim ugovorom mi zabranjeno, kaže ako da otkaz da li može tad, rekoh da može. Ojhhhhhhh tren mi fali ali neću. Sav se zacrveni kad me gleda. Amir je lud i dopada mi se. Amir psuje i danas spriječih da se ne potuku i tad sam ga ponovo dodirnula. Namjerno, željela sam. Sinoć nešto smo kazne spominjali, rekoh ne bojim te se...rekao si me vezat pa da to i vidim...nisam normalna, garant mi hormoni lete kako hoće...ili kako već. Znam samo da je on lud, a ja još ludja. Uživat ću u kućištu svoje glave. Hajde živjeli!

p.s. Uživala sam, to mi nedostaje, nedostaje mi to, da se izgubim od svega od čega bježim, buke, galame, i da ne budem jaka, već slaba, kako sam znala biti pred njim. Budalo jedan, budalo jedna!

p.s.s. Oprostite negdje sam morala, trujem se jednom pjesmom, i pijem drugu šolju čaja, za litar, još samo malo do litre pića. I onda se sjetim jednog papira i shvatim da nisam to pripremila, jesam ali nisam otkucala, kao što sam ostalo. Tobe, tobe Red!

Malo da se sjetimo ludog početka sa Amirom, i kako je sve krenulo, čitam malo stare postove.
From:~honeeybee Sunshines:240292