<body>
SUMMERTIME SADNESS

11.01.2018.

Koliko je teško reći neke riječi, rečenice?

Danas sam bila ono baš, proletio mi je dan, iako mi nije bio obećavajući, znači, de uči ovo, de pogledaj ovo, de ova informacija, de ova, de piši sa ovim, de sa ovim podijeli ovo.

Dear Lord, i sad sjedim i razmišljam šta sutra trebam da uradim.

Bila sam baš ono nemotivirana, i onda sam gledala one motivirajuće klipove. Hajde kao pomoglo mi je to, bar sam spoznala ono što sam već i donekle znala.

Profesor L. me je pitao:"Da li si se pokajala?" - to što sam napustila Tamni Vilajet, pa kako sam brzo pričala, i rekla sam da nisam i onda mi se zapetljao jezik i rekoh nadam se da ću još biti sigurnija ako ostanem tamo, u to da je dobar potez.

Profesora L. već nema drugu noć, iako je jučer ujutro rekao da ćemo se čuti. Mislim da sa manje godina bih već šizila, ali no, just relaxed, neka, dođe svaka cica na kolica, zapamti te to vrlo dobro.

Amir iščezava.

Ispušila sam malo više cigareta. Imam i dalje apetita i da naravno opet mi se jedu krumpiri, a za večeru sam se utušila jedući ih. Jao kao u onoj seriji "Ne daj se Nina", kad onaj dijeli one ukusne krumpire, ehhh tako su i ovi ukusni. Kako je krenulo nestat će mi krumpira.

Posljednja dva dana me ožiljak tako svrbi. Aman. Sad sam ga baš malo jače pomilovala, iako sam obazriva i pazim, ali eto, I have to. Garant promjene vremena. Magla, rosa, i nešto polumračno ovih dana.

Zašto bi mi se i javio profesor L. kad sam i njemu rekla da idem. On mi je rekao zašto ga ne bih povela, on bi da čita a ja da radim. Ne bi mi bilo problem, ako bih imala dovoljno da finansiram oboje, ne mislim baš na njega, mislim na muškarca pored sebe.

Kad pogledam naše pisanje, kako smo bili drugačiji, nekako iako se to pretočilo u djelo, ali se nisam nadala da će tako noć otići.

Slijedeća sedmica će biti paklena, što - šta bi se trebalo promijeniti, i Februar bi trebao svanuti negdje drugo. Dani mi baš idu brzo.

Samo da je lahkog sna i jutra u kom znaš gdje ćeš.

Hajde živjeli!p.s. Potvrđujem, ovo je jedan od mojih ženskih uzora. Call me as Anna!
From:~honeeybee Sunshines:280238