<body>
SUMMERTIME SADNESS

13.04.2018.

O razgovorima...

Ovo mi je bio u životu, tek treći razgovor za posao, svoj prvi posao sam dobila na drugom razgovoru, ovaj treći razgovor mi je bio veći zalogaj.

Usisavala sam i nisam čula, kad ono poziv iz firme, i to od direktora sa kojim sa imala razgovore, ne jedan, već par njih. Stekla sam dojam da je bio prijatno iznenađen. Moj kolega koji je bio sa mnom mi je rekao da oni toliko često ne razgovaraju sa obrazovanim ljudima kao što sam ja, pa je moguće i to jer on surađuje sa njima, pa vjerovatno više ih poznaje od mene.

Nisam spremala razgovor, jesam ono listala po stranicama šta i kako, informirala se o njima...bila sam jako nervozna zbog puta i kako će to sve proći, imala sam najavljen razgovor sa trećom osobom, kad ono razgovor sa direktorom.

Ruke su mi bile led ledeni, a svo vrijeme su mi se znojile, kad sam sjela da razgovaram, i dodirnula ruke kolege, on je bio šokiran.

I sad me nervoza uhvatila, pa sam im poslala odgovor na ponudu, i da ako žele promijeniti ono što nude da želim napismeno.

I da, da sam ja imala onakvog direktora u bivšoj firmi, koji bi to merak bio radit, hem lijep, hem zgodan, i uz plus to obrazovan, i da oženjen je, relax people.

Znate da volim muškarce, a takve često ne srećem u svom društvu.

I da, kad neko ima tako lijep osmijeh, treba da se što više smiješi.

Hajde javim se sa novostima.

p.s. Ponovo za ovaj kod, upišite bilo šta i objavit će se.
From:~honeeybee Sunshines:304430