<body>
SUMMERTIME SADNESS

15.04.2018.

Ooo...

Kažem bratu jutros:"Vidi koga slušam, ajjjj koji zvuk." i pokazujem mu Postija, kaže on meni:"Jesi ti normalna, ko ti se sviđa, znaš li ti koliko je njemu godina." :D

Jesam se i nasmijala, mislim mene ionako niko i ne razumije u kući što se tiče muzike.

Mama je to već prevazišla, a teško se navikla na moju muziku koja mi se počela sviđati kada sam krenula u srednju školu, znala je ući u sobu, i samo govoriti da gasim tu muziku i šta ja to slušam, a ono da te Bog sačuva, od HIM do LP, pa do nekih tamo bendova, znala sam uštedjeti do Petka neke 2 do 4 marke i kupim piratske CD - ove, a otac mi kupio ekstra kako se kaže, taj CD player u taj vakat.

Onda je to prevazišla, ne sjećam se kako i nije više otvarala vrata na moje zvukove iz sobe, nije govorila stišaj to.

Do neki dan, kada sam bila down i pita ona brata šta uopšte znače te riječi u pjesmi, a slušala sam Lanu del Rey, i kaže njoj brat:"Mah žena pjeva samo kako govori da Bog zna da je pokušavala." - naljutim se ja, kontam skontat će, jer moja mama vrlo lahko povezuje mnoge stvari, tipa ko je ubica u filmu a ono početak filma ili šta će se desiti u filmu itd. pa da ne skonta preko stihova nešto, pa će me početi i sa tim "ganjati" tipa šta ti je i etc.

I tako vazdan meni Posty u ušima odzvanja. Radila sam vani, imala sam posla na jednoj njivi, pa se nadam aBda da ću to sutra završiti, krenula još sa generalnim čišćenjem kuće.

Ja sam sklopila dogovor sa firmom, i sada još trebam samo da se skoncetrišem na dalje, ali i da mislim pozitivno, ali sam i mnogo uzbuđena, leptiri mi u želucu. Znam samo da mi kreće nova avantura u životu. Pa vidjet ćemo šta i kako će to ići.

Par me njih pitalo kao šta ti momak kaže na to.

Da ga imam, ne bih ga ostavljala, valjda. Who knows. Niko me ne čeka, niti voli, ne drži me ništa po tom pitanju ovdje.

Uzbuđena sam baš.

Stadoše mi misli. Potrošila sam cigarete, umorna sam, isfiltrirat ću mozak sa nečim već.

I da, sretan vam početak sedmice.
From:~honeeybee Sunshines:304425