<body>
SUMMERTIME SADNESS

16.04.2018.

Mjauuuu... (2)

Pašalokum je zaspao. Zaspao je iza trosjeda, iza kojeg se uvijek skriva kada uleti u kuhinju. Ovaj put je mjaukao i želio da izađe, čak je skakao na vrata, i onda se smirio, mnogo je mjaukao.

Neka sam i ovo doživjela da mi i mati priča sa mačkom, znači da joj tepa i govori kako će ga nagraditi, mah ja se ibretila. Voli i ona životinje, ali ona to ne pokazuje, razumijete, ona će prva poletjeti da pomogne životinji, već sam o tome pisala, ali ovo večeras.

Mama misli da mi se priviđalo to sa mišem, a zna žena kako dobro vidim, jer uvijek govori kako ja sve vidim i nađem, da ne nabrajam sad.

Sem što dobro vidim, ja dobro čujem, ja sam njega prvo čula, a znam da nisam luda.

Uglavnom on spava, kad sam čula da se nešto pokreće, otišla sam da vidim, kad on se samo okrenuo na drugu stranu.

Volim ga mnogo, to je jedino muško biće kojem tepam, nisam nikada tepala muškarcu.

Ne volim ni da se meni tepa, valjda je zbog toga.

Ima samo jedna riječ, na nju sam slaba, znači rastopim se kao čokolada na vodenoj pari...možeš me mazat po sebi, po čitavom tijelu.

Uglavnom ako ga ulovi, bit će konzerva da se počasti, inače je on lovac nad lovcima, prošle godine je za manje od tri sekunde ulovio miša, a samo smo mu pokazali putanju kretanja miša.

A mačak koji je osvojio my mind...Mmmm Malone... Ova rolka sa ovom crnom jaknom, znači mmmmmmm...

...https://youtu.be/au2n7VVGv_c...

Sutra Utorak...nikad ga voljela nisam.

16.04.2018.

Mjauuuuu...

Veceras je lov na misa. Macka je in the house. A ja samo sto nisam zaspala. Da hoce vise ga ulovit. Gdje se sakrio. Normalno Red kriva otvarala vrata...a danas se hvalim kako love i nema miseva. Kad ono...mis. Izludila sam svoje grimasama kad sam ga uocila. Mislili usao neko u kucu sa nozem. Eto a kako je meni kad sam ga primjetila...nisam htjela vrisnut da mater ne izludi. A ja kad vrisnem...trese se i sto se nije treslo. To be continued...16.04.2018.

Me gusta...

Iako me plasi da cu se mozda u po noci naci na podu jer se lila krevet kad god se pomaknem jer je star kao i ja i dvije nogice lete same opet mi se ovo dopada sto se lila. Samo sto nisam zaspala. Umorne su mi oci. Pusi mi se cigareta i jede Oreo keks. Pronasla sam dvije marke cisteci sobu. Sada je ovo moja soba jer se bratu moja vise dopada i eto danas ju sredila. Da se lila krevet, pusi cigareta i jede Oreo... Za sricu triba malo. I neko samo tvoj...16.04.2018.

Ehhh...

...ne mogu smiriti leptire u svom stomaku. Dobro jutro...


From:~honeeybee Sunshines:310878