beats by dre cheap

Misli Utorkom Uvečer

Odavno nisam pisala za Tipkama, samim time znate gdje sam. Večeras sam shvatila zašto me trenutno ne muči želudac. Zato što nisam pod stresom. Spavam na trosjedu čije kosti osjetim i to sa grudnjakom, i ne smeta mi, a tamo gdje mi je druga kuća spavam na Dormeu, i znam biti kao izmučena želucem, znak je da se nešto čudno dešava sa mnom. Teško se meni otet od posla, ne zovem Fahretu ali danas sam ju kontaktirala čim sam dobila prvi poziv iz firme, na privatni broj, javila mi se i rekla šta je bilo u pitanju a da nisam spomenula, ehh ja tako volim.

Uglavnom ni danas me nije mučio, pojela sam 12 komada ćevapa sa glavicom luka, uz krompirušu i preživjela, evo bar do sad.

To su sve znaci. Slušam sebe kad mami pričam o poslu, čak se ne znojim prethodna dva dana, i to sam primjetila, inače se znojim i kada mi je hladno.

Jutros mi je pred vrata došao jedan dečko, pa smo se upoznali, a sutra bismo trebali na kahvu, a prezime mu isto kao od osobe koju želim da kontaktiram u vezi jedne poslovne strategije, pa valjda je i to neki znak. Upecao se ovaj, moram vam reći, što mi je neobično, a nije moj tip kako god, ali hajde, mati veli idi, pa idem, a znate mene, ja promijenim brzo mišljenje...

Meni nedostaje Hasan, mislim dobro se držim, ono nisam tamo gdje sam sama, sa porodicom sam i ono razmišljam o nekim drugim stvarima, gledam stalno na poruke, možda je bolje ovako.

Ja bih voljela biti uz njega, ali znate kako sam plakala kada mi je rekao, da on ne može biti moj suprug niti da imam djecu sa njim.

A tako mi je bila lijepa Nedjelja...jao Bože Milostivi.

A ono oko mene toliko ljudi, sa nekim problemima, i pitam se kada smo mi ljudi uopće zadovoljni?

Kud me život vodi?

Ili ja njega?

...tačno pet mjeseci do rođendana. Jao, kako neobičan broj godina.

We will see...

p.s. Hasanu sam posvetila ovu pjesmu.Proći će me, je li tako? Kao što je sve? Samo od svega ostanu štete, jel*? A tako bih...

A tako bih...

Vrag nosi Balmain
http://redchemistry.blogger.ba
08/01/2019 22:13